Var med och bygg framtiden för oss alla!

Vi söker fler fantastiska medarbetare som vill vara med och bygga framtidens Malmö. Just nu söker vi timavlönade medarbetare för akut- och korttidsvikariat inom vård och omsorg.

Vill du jobba inom vård och omsorgs verksamheter, såsom hemtjänst, vård- eller gruppboende och korttidsverksamhet?

Vi söker dig som vill arbeta som timavlönad vikarie hos oss. När du arbetar med vård och omsorg är du med och hjälper människor som behöver stöd och hjälp. Det kan handla om människor med fysiska funktionshinder till följd av ålder, sjukdom eller en olycka, men också om kognitiva funktionsnedsättningar som demens och minnesproblematik. Genom att ta tillvara det friska hos personen kan vi hjälpa och förbättra dennes vardag.

Vård och omsorgsverksamheterna är reglerad enligt Socialtjänstlagen (SoL) & Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och ska värna och respektera varje individs integritet, självbestämmande och delaktighet.

För att vara aktuell måste du vara utbildad undersköterska eller studera till undersköterska eller annat omvårdnadsyrke (t ex sjuksköterska, läkare, socionom osv). Som timavlönad vikarie förväntas du kunna arbeta inom alla våra verksamheter; hemtjänst, vårdboende och dagverksamhet. Du måste kunna arbeta minst 6 dagar/månad. Det finns goda möjligheter att arbeta mer, upp till 100 %, särskilt kvällar, helger och röda dagar.

Rekrytering sker löpande och efter behov av timvikarier i respektive område & verksamhet.

Är du utbildad undersköterska eller utbildar du dig till undersköterska eller annat omvårdnadsyrke och har erfarenhet av omvårdnad?

Sök genom att följa den gröna länken nedan.

Hej timvikarie inom vård och omsorg!