Ung i Sommar

Du som är född mellan 1998-2001 och folkbokförd i Malmö kan söka sommarpraktik hos Ung i Sommar. Under fyra veckors praktik får du arbetslivserfarenhet och tjänar samtidigt dina egna pengar.

Är du en arbetsgivare som kan ta emot sommarpraktikanter?

Foto: Henning Brandstedt

Hur mycket får du i ersättning? Läs här!

Hur fungerar utbetalningen? Läs här!

  • Lediga Platser är fortfarande öppet! SÖK SÖK!
  • Lediga Platser är öppen varje måndag och torsdag
    kl 17.00-24.00! (Om du har tackat nej/ja till en plats, eller inte svarat i tid, kan du inte söka igen på lediga platser).

  •  När du söker en praktikplats på måndagar kommer du se på tisdag kl: 12.00 om du har fått en plats.                                                      - Du har då fram till onsdag kl: 24:00 att tacka ja/nej till din plats.

  • När du söker en praktikplats på torsdagar kommer du se på fredag kl:12.00 om du har fått en plats.                                                      - Du har då fram till söndag 24:00 att tacka ja/nej till din plats.

TIPS!

  1. Du måste logga in och tacka JA på Mina Sidor och sedan kontakta din praktikplats!
    Det är viktigt att DU tar kontakt med praktikplatsen; presenterar Dig och berättar att Du kommer - det visar Ditt intresse för Din plats!
  2. Du som ska praktisera i en barnverksamhet behöver beställa ett utdrag ur belastningsregistret. Du måste visa upp utdraget till din handledare på första praktikdagen! Tänk på att det tar cirka 2 veckor att få hem:

Kontakt till Ung i Sommar

Vår växel är öppen kl: 10-12 vardagar 040-34 23 23.
Det går super att mejla oss på ungisommar@malmo.se