Förskola på olika språk

Till förskolan är barn välkomna från ett år fram till dess de börjar skolan. I förskolan får barns språk, räkneförmåga, motorik och sociala förmåga möjlighet att utvecklas. Lek, musik och skapande aktiviteter utgör grunden för barns kreativa utveckling.

I Malmö finns förskolor med olika profiler och pedagogisk inriktning, såsom språk, musik och levande verkstad. Det finns uteförskolor, en allergiförskola och förskolor med egna bussar. I Malmö finns också ett antal fristående förskolor som bedrivs i privat regi.

Information på flera språk

Här under samlar vi utskriftsbara informationsblad med grundläggande information om förskola. Det översta bladet är på enkel svenska och den är sedan översatt till flera olika språk. 

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
Vad är förskola - information på 21 språk

Vid frågor om våra informationsblad på olika språk, kontakta Carina Sohlman på carina.sohlman@malmo.se .

Bedriver ni en verksamhet där ni kan hjälpa andra att ta del av våra foldrar och ni vill skylta med det? Då har vi tagit fram den här affischen.

Affisch om information på flera språk GRÅ
Affisch om information på flera språk FÄRG

Information

Individärenden gällande barn i förskoleverksamhet kan av sekretesskäl inte besvaras via mail. För frågor kring förskoleplats gällande ditt barn vänligen kontakta Placeringsenheten per telefon 040-34 44 34 telefontid måndag-fredag kl. 9-12.

Senast ändrad: 2017-04-21 14:20