Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Malmö frossar i film

  Ett värdigt avslut. Både för serien och Saga. Det var vad många i publiken hoppades på inför den fjärde och sista säsongen av ”Bron”. Ett värdigt avslut ville också Malmö stad få till när man bjussade invånarna på en exklusiv galapremiär på Malmö arena. 2 500 fans nappade – vi andra får ge oss till tåls till tv-premiären på nyårsdagen.
  2017-12
 • Medborgarna visade vägen

  De tog chansen att lösa trafiksituationen hemma på Möllevången. Ett år efter att Dialog Möllan-samverkan mellan boende, näringsidkare, kommun och lokalpolis drog igång, har engagemanget gett resultat.
  2017-11
 • Höstlovskul för alla åldrar

  Höstlovet börjar den 30 oktober. Samtidigt invigs Kampen, Malmös nya center för urban sport och kultur, i Annelund. Förutom till exempel parkour kan besökarna låna fritidsutrustning i Fritidsbanken. Höstlovet står för dörren, ett gyllene tillfälle att prova på nya saker och kanske hitta ett nytt fritidsintresse.  Tillsammans med föreningslivet erbjuder Malmö stad en mängd gratis aktiviteter, allt från actionfylld parkour till lugna pysselstunder.
  2017-10
 • 640 historier om flykt

  Miljoner flyktingar tog sig över Medelhavet 2015. Miljoner röster som nu befinner sig i Europa. Miljoner röster som sällan hörs. Nu får 640 av dem en röst i projektet ”A Million Stories”. Fyra europeiska bibliotek, varav Malmö stadsbibliotek är ett, dokumenterar tillsammans lika många livsöden och drömmar i ett EU-finansierat berättarprojekt.
  2017-09
 • Unga ger vuxna aha-upplevelser

  När de flesta andra tidningar lider av sommartorka lyser flitens lampa inne på Media Evolution City i Dockan. I ett av mötesrummen sitter en för sommaren ihopsatt redaktion med 13–15-åringar som producerar artiklar, krönikor och reportage om vad det innebär att vara ung i Malmö. 
  – Alla vi pratar med säger att det här måste vara det bästa sommarjobbet, säger Diar Rekani, 14.

  2017-08

Redaktör

Åsa Lempert
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2017-04-26 15:28