Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Lilla vardag tar upp kampen om Malmöbilden

  Malmö – en stad präglad av våld, segregation och otrygghet. 
  Eller: Malmö – en stad som blomstrar tack vare sina olikheter och med mängder av små guldkorn i stort och smått. 
  Vem äger egentligen historien om Malmö – media eller de som bor och vistas här? Clara Sundelius och Zandra Andersson ger med ett Instagram-konto* och tillhörande poddar** sin högst personliga bild av staden de älskar. 

  2017-03
 • Ett annat Malmö

  Under sju årtionden har fotografen Torbjörn Mohlin plåtat Malmö. Som ung kille på strövtåg i sin hemstad. Som yrkesman med otaliga uppdrag för reklam- och annonsbyråer. Genom kameralinsen har han fångat ett Malmö som förändrats mycket, men som också är sig alldeles likt. Följ med på en tidsresa i en serie ögonblick.
  2017-03
 • Goda nyheter i  Folkets park

  En heltäckande gråskala färgar Folkets park för dagen. Det är februari och ännu har inte vintern visat sig med mer än enstaka snöflingor. Men fortare än vi tror kommer vår och sommar och arbetet pågår för fullt med att rusta världens äldsta folkpark för gäster i alla åldrar. Välkommen till ett orientaliskt torg i vår! Testa spännande mat, spela boule eller åk skateboard.
  2017-02
 • De vandrar för trygghet

  Trygghet. Ett litet ord med stor betydelse, speciellt kvällen efter mordet på 16-årige Ahmed Obaid. Samtidigt som en hel stad sörjer ett barn, samlas en nystartad grupp kvällsvandrare och visar att Rosengård tillhör de goda krafterna.
  2017-01
 • Arkivet vill ha dina minnen

  Krig och konflikter har i alla tider tvingat människor på flykt. Under förra hösten kulminerade flyktingmottagandet i Malmö och nu samlar Stads­arkivet in röster för att dokumentera händelsen.
  2016-12

Redaktör

Åsa Lempert
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo