$left
$middle

Visning av andra semifinalen på storbild i Eurovision Village

Den andra semifinalen i Eurovision Song Contest kommer att visas på storbildsskärm på Euphoria Stage i Folkets park mellan klockan 21:00 och 23:30. Visningen är gratis och kräver ingen biljett.

– Planen var att visa finalen den 11 maj och eftersom intresset är så stort även för semifinalerna, så har vi nu lyckats lösa visningen av den andra semifinalen på Euphoria Stage i Eurovision Village. Vi ser framemot morgondagen och att välkomna både Malmöbor och tillresta, säger Felicia Fredriksson, projektledare för Eurovision Village i Folkets park.

Det råder väskförbud i parken 4-11 maj. Om vädret innebär regn, tänk på att klä dig för det eftersom paraply inte kan tas med in på området. Ta gärna med dig en filt att sitta på, men lämna stolen hemma.

Notera att det finns två ingångar in till Eurovision Village, dessa bemannas av personal som säkerställer att ingen tar med sig väskor in. Det kan innebära att det blir kö, så var ute i god tid.

Visningen innebär ändringar i programmet i Eurovision Village den 9 maj. Konserten med Robin S flyttas till klockan 19:00 och spelningen med DJ Alan flyttas till klockan 19:30.

sv