Framtidens yrken

Varje dag arbetar våra medarbetare med att rädda liv, utbilda och utveckla den yngre generationen, hjälpa de äldre och de svaga i samhället, hålla våra gator rena och fina, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vår stad, skapa mötesplatser och massor därtill. Med våra värderingar och arbete för hållbar samhällsutveckling gör vi svensk välfärd tillsammans. Jobbar du hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad.

I Malmö stad har vi över 25 000 engagerade och motiverade medarbetare som gör skillnad för Malmöbon.

Våra medarbetare arbetar varje dag, tillsammans med Malmöborna, med att utveckla vår stad till den plats där vi vill leva och verka.

De kommande åren har Malmö stad behov av utöka antalet medarbetare inom flera yrkesgrupper med kompetens inom skola, förskola, socialtjänst, hälsa och vård och omsorg.

Är du osäker på vad du vill bli när du blir stor? Vill du bli en av oss?

Hur är det att jobba i kommunen?

Fem unga kändisar testar under en arbetsdag ett av Sveriges viktigaste jobb. Bloggande mångsysslaren Daniel Paris, skådespelerskan Ellen Bergström, Minecraft-stjärnan Marcus Nyman, rallyföraren Jennie-Lee Hermansson och Youtube-profilen Simon Lussetti, provar alla på varsitt välfärdsyrke. Kolla in hur det gick för dem och vad de tyckte!

Sveriges viktigaste jobb är en nationell satsning från SKL - Sveriges kommuner och landsting.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-06-28 10:42