Gymnasiemässan på TODO 2018

Gymnasiemässan riktar sig till dig som som går sista året i grundskolan och söker gymnasieutbildning i Malmö, Skurup, Svedala, Trelleborg eller Vellinge. Här får du hjälp att välja en utbildning – och yrke – som passar just dig.

  • Datum: 8–10 november
  • Tid: tors-fre kl. 9-15, lör kl. 10-15
  • Plats: MalmöMässan, Hyllie

På gymnasiemässan finns såväl de praktiska yrkesutbildningar som leder direkt till ett yrke som de teoretiska utbildningarna som leder till studier på högskole- och universitetsnivå. Här finns också introduktions-utbildningarna som leder in till gymnasieutbildningarna.

Kom och träffa gymnasieantagningen, studie- och yrkesvägledare, lärare och elever från de olika skolorna.

Alla niondeklassare i Malmö har via sin studie- och yrkesvägledare inbokat studiebesök på TODO gymnasiemässa under torsdag-fredag mellan 9-15. Föräldrar som inte har möjlighet att besöka TODO under torsdag eller fredag är varmt välkomna på lördagen 10 november
kl. 10-15.

Med på gymnasiemässan finns de kommunala och fristående gymnasie-skolorna i Malmö, Trelleborg, Svedala, Vellinge och Skurup samt Hvilans utbildning.

Här kan du titta på förra årets (2017) besöksschema! (pdf, 84.8 kB)

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-04-04 10:29