Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Byggboom i grundskolan –
  rustar för rekordstor elevökning

  Antalet elever i Malmö stads kommunala grundskolor har ökat kraftigt de senaste åren och ökningen beräknas fortsätta. Det kräver både nya skolor och mer plats i de befintliga. Under de kommande åren väntas Malmö få två till tre nya grundskolor varje år.
  2018-09
 • Femtio år för familjens bästa

  För en del Malmöbor klingar namnet Enebacken bekant. Inbäddat i grönska och nästan helt dolt mellan villor och kontorskomplex ligger platsen som har barnens bästa för ögonen. I höst fyller det forna barnhemmet Enebacken 50 år. I dag ligger fokus på att hjälpa hela familjen.
  2018-08
 • Frivilligheten som ger tillbaka

  Investering: Tid och engagemang i vardagen. Ersättning: Mångdubbelt tillbaka i form av glädje, erfarenhet och vänskap. I stort och smått pågår frivilliga insatser som gör Malmö lite varmare och gladare. Det finns många sätt att engagera sig i vardagen – möt några Malmöbor som gör just det, och låt dig bli inspirerad.
  2018-06
 • Den mullrande folkfesten

  Att upplåta mark för dragracing i Malmö hamn har varit ett lyckokast. Det har satt stopp för den illegala streetracingen och dessutom blivit en turistattraktion som Europas snabbaste bana. Nu funderar Malmö stad på en detaljplaneändring som ska säkra verksamheten i ytterligare några år.
  2018-05
 • ”Vi vill vara som MFF fast för klassisk musik”

  Flytten till Malmö Live har inneburit ett konstnärligt lyft för Malmö symfoniorkester. Akustiken i den nya konsertsalen prisas av såväl MSO:s musiker som av gästande artister och i juni åker den pånyttfödda orkestern på en prestigefylld Europaturné. Samtidigt satsar Malmö live konserthus på att vara en mötesplats med massor av gratisaktiviteter.
  2018-04

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2018-04-13 11:22