Fira nyår i Malmö 2017

Barnens nyårsfest. Foto: Öyvind Sviland.

Barnens nyårsfest. Foto: Öyvind Sviland.

Malmö stad bjuder på nyårsfiranden för stora och små på nyårsafton den 31 december. Här kan du läsa om firandet i Magistratparken och nedräkningen vid Malmö Opera.

Nyårsfirande i Magistratparken för barn & familj

Välkommen till en spännande och lekfull cirkusfest för alla. Se föreställningar, pyssla i cirkusverkstaden, klä ut dig i cirkuslogen, möt minglande artister och prova på häftiga cirkuskonster. Här sker det mest oväntade och omöjliga mitt framför dina ögon.

Tid: 13.00 - 17.00
Datum: 31 december

Festen avslutas med ett hejdundrande fyrverkeri anpassat för barn, klockan 17.00. Fika, grillad korv och popcorn finns att köpa på plats.

Medverkande

Cirkusartister: Linnéa Backgård, Hugo Gerdmar, Johannes Starke, Anneli De Wahl, Sara Jane, Peter Larsson och Karavans cirkusskola
Cirkusdirektör Tajtaj: Kajsa Englund
Trollkonstnär Rosini: Peter Rosengren

Nyårsfirandet för barn & familj har fri entré och arrangeras i samarbete med Cirkusfabriken kulturproduktion.

Räkna in tolvslaget vid Malmö Opera

Välkommen att räkna in tolvslaget på piazzan framför Malmö Opera. En spektakulär ljusshow, musik inspelad av Malmö operaorkester och liveartister samverkar i en festlig upptakt till tolvslaget. Årets firande har tema Hopp om framtiden. Det nya året välkomnas med ett traditionellt fyrverkeri innan piazzan framför Malmö Opera förvandlas till hela Malmös dansgolv.

Var på plats från klockan 23.40 framför Malmö Opera!
Datum: 31 december

Medverkande

Värdar: Miriam Aïda och Rickard Söderberg.
Musik: Malmö operaorkester
Ljusshow: Visual Relief

Nyårsfirande har fri entré och arrangeras i samarbete med Malmö Opera.

Foto: Pierre Ekman.

Foto: Pierre Ekman.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-12-18 14:20