Anmälan

Hur anmäler man sig?
Anmälan gör man på vår anmälningssida. Vår reception tillhandahåller även anmälningsblanketter som man kan skicka in till oss per post eller lämna i vår reception i Kulturhuset Mazetti. Har du eller ditt barn skyddade personuppgifter ta kontakt med oss på tfn 040-344800.

Vem får gå på kulturskolan i Malmö?
Vårt kursutbud riktar sig till barn och ungdomar som är 7-19 år. Våra kurser har olika startålder. Flyttar du till en annan kommun får du behålla din plats till terminsslutet.

När kan du lämna din anmälan?
Det år ditt barn har rätt ålder för en kurs kan anmälan lämnas för kursen från januari. Vårt nya kursutbud för kommande läsår öppnar alltid 1 maj. För att vara med i första antagningen behöver du lämna in anmälan senast 23 maj. Efter detta datum sker antagning i mån av plats.

Går det att anmäla sig även om du är för ung/gammal för kursen?
Nej. Våra kurser har en automatisk åldersbegränsning. När du loggar in för att lämna din anmälan visas bara kurser som ditt barn har rätt ålder att delta i. Det år ditt barn uppnår rätt ålder kan anmälan lämnas för kursen.

Vill du ändra din anmälan?
Har du anmält dig och vill ändra dina kursval så gör du dina ändringar direkt här på anmälningssidan.

Går det att delta i flera kurser?
I mån av plats kan man gå på flera kurser, men du får inte gå två kurser inom samma ämne som till exempel två kurser i musik. Spelar du redan ett instrument hos oss kommer alla dina anmälningar till fler instrument att raderas automatiskt.

Eftersom vi har många sökande går de som inte har någon plats alls hos oss alltid före i kön. Du som vill gå flera kurser får bara erbjudande om plats när det inte finns någon utan plats kvar i kön.

Krävs det återanmälan varje läsår?
Ja. Alla elever får e-post eller brev i april där vi erbjuder plats för det kommande läsåret. Du måste sedan bekräfta att du vill ha platsen. Om du inte svarar i tid går platsen till annan sökande.

Personuppgifter på "Min sida"
Glöm inte att uppdatera dina (räkningsmottagarens) och dina barns uppgifter på "Min sida" vid ändring av e-post, telefonnummer och adress. Personer med skyddade personuppgifter måste hanteras utanför vårt ordinarie registreringssystem, ta kontakt med oss tfn 040-344800.


Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-05-22 15:32