Start

Avrådan för bad vid badplats Sundspromenaden

Malmö stad avråder bad vid badplats Sundspromenaden tillsvidare.

Nu kan du nominera till MR-priset 2018

Känner du någon som har gjort en insats för mänskliga rättigheter?

Malmö stad öppnar stödcentrum efter skjutning

Efter måndagen och torsdagens skjutningar i Malmö öppnar Malmö stad stödcentrum dit du som Malmöbo kan vända dig för att få samtalsstöd.

Direktsändning från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträde 19-20 juni direktsänds på malmo.se. Du kan redan nu ta del av handlingarna inför sammanträdet.

Barnomsorgsavgift under juni och juli månad

Har du fått en faktura som avser barnomsorg och ditt barn är mellan 3-6 år betalar du full avgift under juni och juli månad.

Malmö stad lanserar fritt wifi i Folkets park

Alla ska kunna delta i det digitala samhället. Även om de flesta idag har tillgång till internet i sina mobiltelefoner, är det många som har liten surfpott och som därför är beroende av att kunna koppla upp sig via trådlösa nätverk. Malmö stad erbjuder nu gratis och säkert wifi i Folkets park som ett steg mot stärkt demokrati och ökad inkludering.

Nya rutiner för autogiro till debiteringen

Vi har genomfört nya rutiner för hur man lägger upp sina fakturor på autogiro. Fortsättningsvis ska detta göras genom din internetbank.

Malmös nya översiktsplan är här

Den 31 maj 2018 antog kommunfullmäktige Malmös nya översiktsplan. Översiktsplanen vägleder bland annat hur Malmös stadsmiljö ska utvecklas och styr utvecklingen långt in i framtiden.